Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Termeni si conditii

1. ELEMENTE DEFINITORII
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. Link Fit Sport S.R.L. prin intermediul magazinului virtual pentru persoane fizice/juridice www.dhsfitness.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Acești termeni de utilizare sunt aplicabili între dumneavoastră, ca și Utilizator al acestui website și Link Fit Sport SRL, proprietarul și operatorul acestui website. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile, pentru că astfel veți afla detalii despre drepturile și obligațiile dvs.
Încă de la prima accesare a acestui site, dumneavoastră acceptați implicit și necondiționat respectarea termenilor și condițiile explicitate mai jos, împreună cu toate normele și legile aplicabile.
Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni vă rugăm să nu accesați acest site.
Serviciile și produsele prezentate pe site nu sunt destinate utilizării de către copii(execepție fac articolele care specifică vârsta minimă), în special cei sub 16 ani. Nimeni sub vârsta de 16 ani nu trebuie să furnizeze informații personale prin intermediul formularelor de pe site-urile noastre. Dacă se descoperă că am adunat informații personale de la o persoană sub 13 ani, vom șterge imediat aceste informații.

Astfel, următorii termeni vor însemna:
Cumpărător/Utilizator - persoana juridică/persoana fizică autorizată/persoană fizică care are statut de Client/Dealer(Reprezentant/Distribuitor), sau care dorește să devina Client/Dealer în baza unei comenzi(online/mail/telefonic) sau în baza unui Contract de Colaborare(în cazul pers. juridice), și care emite o Comanda online și nu este (i) o persoană angajată de Link Fit Sport SRL și care acționează pe site în contextul atribuțiilor de serviciu sau (ii) o persoană angajată ca și consultant sau care furnizează altfel de servicii pentru Link Fit Sport SRL și care accesează site-ului în legătură cu furnizarea acestor servicii.
Link Fit Sport SRL, în calitate de operator/autor/proprietar/administrator al website-ului www.dhsbikeparts.ro  respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.
Vânzător - societatea comercială S.C. LINK FIT SPORT S.R.L., având sediul social in Deva, str. Sântuhalm nr. 35A, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului: J20/1206/2016, CIF RO36795943.
Bunuri și Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comanda, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.
Comandă - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plata acestora.
Contract - o Comandă confirmată de către Vanzator(telefonic/sau prin e-mail).
Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus. Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. Informatii generale despre produse
Aceste pagini constituie o prezentare generală a gamei de produse DHS FITNESS distribuite în România (Europa). Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare şi nu atrag responsabilitatea.
DHS FITNESS îşi rezervă dreptul de a modifica/actualiza informaţiile ce figurează în prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice ale produselor, la echipamentele modelelor prezentate şi la preţuri, în orice moment, fără preaviz, ţinând cont de trăsătura interactivă a site-ului, fără ca modificările să presupună responsabilitatea DHS FITNESS, a membrilor reţelei sale sau a angajaţilor săi.

3. Documente contractuale
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

4. Informatiile privind comenzile online
DHS Fitness ia toate măsurile pentru ca informaţiile publicate pe Site, inclusiv descrierea Produselor şi a Serviciilor, precum și preţurile listate, să fie, în orice moment, corecte şi complete. Cu toate acestea, se pot face și greşeli. În asemenea situații, DHS Fitness va încerca să înlăture toate erorile survenite în cel mai scurt timp posibil. În cazul în care DHS Fitness constată că eroarea respectivă a afectat/influențat Comanda plasata sau Contractul valabil încheiat, va încerca să vă informeze în cel mai scurt timp posibil, oferindu-vă atât posibilitatea reconfirmării Comenzii/a Contractului, cât și posibilitatea anulării acesteia/acestuia.
Trebuie să aveți în vedere că achiziţionarea produselor pe site oferă o experienţă diferită de cea din magazinul/magazinele DHS Fitness.
În special, va aducem la cunostinta faptul că:
- culorile Produselor, astfel cum sunt prezentate pe site, pot fi diferite în realitate, pentru că depind de mai mulţi factori, inclusiv, dar fără a se limita la, setările monitorului;
- dimensiunile şi forma Produselor pot fi diferite în realitate faţă de modul în care apar pe Site, de aceea, trebuie sa se aiba in vedere că, este responsabilitatea clientului / utilizatorului/ cumparatorului să verifice ca mărimea reală a fiecărui Produs să corespundă scopului pentru care ați achiziționat respectivul Produs;
- fotografiile şi imaginile de pe Site au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exactă a Produsului şi a detaliilor incluse, trebuie să citiți cu atenție descrierea corespunzătoare a Produsului sau să contactați DHS Fitness.
Produsele vor fi livrate numai în măsura în care sunt disponibile, existând astfel riscul ca DHS Fitness să nu poată livra Comanda. De asemenea, DHS Fitness își rezervă dreptul de a retrage orice Produs de la vânzare, în orice moment. În asemenea situații, singura responsabilitate a DHS Fitness față de client/utilizator/cumparator este rambursarea integrală a sumelor plătite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare;
DHS Fitness depune toate eforturile pentru a livra Produsele în conformitate cu data de livrare asumată,.
Menționăm că toate informațiile cu privire la livrare oferite de DHS Fitness (pe site, la telefon sau prin email) sunt doar cu titlu estimativ şi, de aceea, pot varia de la caz la caz.
Nu toate Produsele şi promoțiile valabile pe Site vor fi disponibile în magazinele DHS Fitness. Preţurile practicate pe Site pot fi diferite de cele aplicate în magazinele DHS Fitness. Pentru a afla prețul exact al Produselor vă rugăm să contactati DHS Fitness. DHS Fitness își rezervă dreptul de a ajusta în mod liber și cu respectarea prevederilor legale, preţurile şi ofertele speciale practicate.
Nu este permisă utilizarea acestui Site în scopul introducerii în mod deliberat de viruşi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic dăunător sau distructiv. Sunt interzise încercările de acces neautorizat la acest Site, la serverul pe care este găzduit acesta sau la orice alt server, calculator sau bază de date în legatură cu acest site web. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor vă angajați să nu atacați acest Site prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuită a serviciului.
Nerespectarea dispozițiilor din prezenta clauză va fi raportată autorităților competente în vederea aplicării sancțiunilor legale și va determina suspendarea imediată a dreptului de a utiliza acest Site.
DHS Fitness, deși depune toate eforturile pentru a asigura o navigare sigură pe Site, nu garantează ca acesta, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Vă rugăm să aveți în vedere că folosiți Site-ul pe riscul propriu, DHS Fitness nefiind în niciun fel responsabilă pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe Site. DHS Fitness nu răspunde de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site, fără ca prin această prevedere să fie afectate drepturile de care beneficiați, în temeiul legii. Astfel, este în avantajul dumneavoastră să vă asigurați că aveți instalate sisteme adecvate de apărare, menite să vă protejeze calculatorul de viruşi şi/sau orice alt conţinut dăunător.
DHS Fitness își rezervă dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse și/sau Servicii afișate pe Site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii (prețuri care pot fi, în mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de către consumatorul mediu), cu consecința restituirii întregii sume plătite de Cumpărător în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul.
Orice link-uri către alte Site-uri sau materiale ale unor terțe părți, dacă este cazul, postate pe Site sunt oferite exclusiv în scop informativ, iar DHS Fitness nu își asumă în niciun fel responsabilitate pentru conținutul acestor Site-uri și materiale, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin intermediul acestor Site-uri.
DHS Fitness are dreptul, în orice moment, să modifice, să suspende sau să înceteze comercializarea produselor online, parţial sau în totalitate, temporar sau permanent, cu sau fără notificare prealabilă. DHS Fitness nu va fi responsabilă pentru nicio modificare, suspendare sau întrerupere a disponibilităţii serviciului de comenzi online, fără ca prin această prevedere să se aducă atingere drepturilor pe care legea le recunoaște consumatorilor. De asemenea, Comenzile online valabil confirmate de către DHS Fitness, anterior operațiunilor de modificare, suspendare sau încetare dispuse, vor fi în mod corespunzător executate de DHS Fitness.
DHS Fitness va asigura confidențialitatea datelor dumneavoastră, respectiv a datelor de autentificare, parolei şi tuturor celorlalte detalii în legătură cu contul creat pe site-ul www.dhsfitness.ro , în conformitate cu Politica de confidențialitate prevazuta la cap. 7. Cu toate acestea, este responsabilitatea clientului/utilizatorului/cumparatorului să se asigure că informațiile privind contul creat pe Site rămân confidenţiale în orice moment și că nu vor fi transmise către terți. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor clientul/utilizatorul/cumparatorului este de acord sa informeze DHS Fitness în cel mai scurt timp posibil dacă aveți, în mod rezonabil, suspiciuni că securitatea contului dumneavoastră este în pericol.

5. Extinderea obligațiilor vânzătorului
a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.
c. Produsule beneficiază 24 de luni garanție pe întreaga gamă, cu excepția articolelor textile a căror garanție este de 30 de zile.

Condiții de pierdere a garanției:
- lipsa facturii originale/bonului fiscal însoțit de certificatul de garanție
- nerespectarea instrucțiunilor precizate în manualul de utilizare de către cumpărător și/sau a condițiilor de transport, utilizare, întreținere, instalare
- intervenții efectuate de către persoane neautorizate în perioada de garanție
- prezentarea produsului într-o stare igienică improprie sau incomplet
Garanție nu se acordă pentru defecțiuni sau deteriorări provocate de accidente, folosirea necorespunzătoare/neglijente, suprasolicitări și pentru consumabile (roți, tapiserie, alte piese din plastic), uzurii normale.
Nu reprezintă motiv de reclamație:
- zgârieturile, care sunt deteriorări normale și nu reprezintă motiv de reclamație.
- decolorarea materialelor prin expunerea îndelungată la soare, transpirație, ștergeri și spălări dese.
În cazul în care un produs este returnat fără un motiv întemeiat sau dacă nu au fost citite și urmate instrucțiunile oferite pe site sau odată cu produsul, returnarea va fi considerată neconformă și prelucrată ca atare.

6. Dreptul de proprietate intelectuală și industrială (DPI)
Întregul conținut inclus pe site este proprietatea Link Fit Sport SRL, a partenerilor noștri și a altor părți terțe relevante. În acești Termeni și condiții de utilizare, Conținutul înseamnă orice text, grafică, imagini, audio, video, software, compilații de date, layout de pagină, coduri sursă și orice altă formă de informații capabile să fie stocate într-un computer care apare sau face parte din acest site. Continuând să utilizați site-ul web, acceptați că un astfel de conținut este protejat de drepturi de autor, mărci comerciale, drepturi asupra bazei de date și alte drepturi de proprietate intelectuală. Nimic de pe acest site nu va fi interpretat ca acordând, implicit licența sau dreptul de utilizare a unei mărci comerciale sau logo afișat fără a cere în prealabil, permisiunea scrisă a proprietarului de drept.
Nu puteți să copiați, să reproduceți, să modificați, să republicați, să descărcați, să postați, să difuzați, să transmiteți, să puneți la dispoziția publicului sau să utilizați în alt mod conținutulwww.dhsbikeparts.ro   decât dacă aveți permisiunea scrisă prealabilă din partea Link Fit Sport SRL.
Recunoașteți că sunteți responsabil pentru orice conținut pe care îl puteți trimite prin intermediul site-ului. Transmiterea prin intermediul formularelor de pe acest site de link-uri care conțin viruși software, campanii politice, spam sau folosirea unei adrese de e-mail false sau alte informații de identificare false sau furtul de identitate a unei persoane fizice sau entități juridice sunt strict interzise.
Nu este permisă modificarea în niciun fel a site-ului de către terțe persoane, cu excepția celor angajate de Link Fit Sport SRL pentru a oferi aceste servicii sau a angajaților proprii Transart care se ocupă de site.
 

Utilizare interzisă
Nu aveți dreptul să utilizați site-ul web pentru oricare din următoarele scopuri:
• În orice mod care cauzează sau poate cauza pagube site-ului sau interferează cu experiența de utilizare a site-ului de către orice persoană;
• În orice mod care este dăunător, ilicit, ilegal, abuziv, hărțuitor, amenințător sau în mod inacceptabil sau care încalcă orice lege, reglementare, ordonanță guvernamentală aplicabilă
• Producerea, transmiterea sau stocarea de copii electronice ale conținutului protejat prin drepturi de autor, fără permisiunea proprietarului.

7. Confidențialitate – publicitate
În calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului, DHS FITNESS se angajează să păstreze caracterul confidenţial al informaţiei furnizate de către dumneavoastră la accesarea şi completarea oricaror date solicitate in vederea plasarii comenzii.
Orice declarație publică, comunicat de presă, articol de promovare online/offline nu va fi dezvăluită către alte terțe părți de către Cumpărător cu privire la comandă fără un acord scris în prealabil, al Vânzătorului.

8. Termene/penalități
Comenzile se pot plasa oricând dar perioada de procesare este de luni până vineri între orele 9-16.In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite.

In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,1% pe zi din suma datorata.
In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii

9. Facturare – Plăți
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10. Riscuri și responsabilități
A. Livrare

Bunurile comandate pe site-ul DHS Fitness sunt livrate prin sistem de curierat. În cazul comenzilor care nu depășesc 200 de lei, tarifarea transportului se face după greutatea coletului după cum urmează:
• 0-5 kg - 18 RON
• 5-15 kg - 24 RON
• 15-30 kg - 36 RON
• 30-50 kg - 48 RON
• 50-70 kg - 72 RON
• 70-100 kg - 96 RON
Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei.
Prețurile produselor afișate pe Site exclud costurile de livrare și costurile altor servicii opționale pe care le-a selectat cumparatorul.
Imaginile au caracter exemplificativ, produsele pot să difere de acestea în ceea ce privește culoarea, aspectul etc, în astfel de situații clientului ii se va aduce la cunoștiință înainte de a i se trimite comanda și se va trimite numai cu acceptul acestuia dacă produsul prezintă schimbări față de cel aflat pe site. Caracteristicile și stocul produselor prezentate pe site se pot schimba fără o notificare prealabilă. Comenzile neconfirmate telefonic vor fi anulate.
Livrarea produselor comandate pe site se face după ce comanda a fost confirmată telefonic  de către unul din agenții noștri.
Vânzătorul poate realiza promoții și oferte speciale în ceea ce privește prețul și livrarea produselor comandate. Secțiunea „Știri și Noutăți” de pe site, canalul de socializare Facebook va conține aceste informații. De asemenea și telefonic în momentul în care se confirmă o comandă de către un reprezentant DHS Fitness pentru confirmarea comenzii.

B. Returnarea produselor
Daca va gânditi sa returnati produsul, nu îl utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit. Dreptul de returnare există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi utilizare gratuită.
Se recomandă evitarea utilizării și montării produsului dacă acesta nu corespunde cerințelor Cumpărătorului. Vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea coletului, prin telefon sau e-mail pentru stabilirea condițiilor de retur.
Aveți dreptul de a denunța unilateral contractual la distanță, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea unui motiv. Conform legilor în vigoare.
Produsul returnat trebuie să fie în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, și să nu prezinte urme de uzură. Clientul suportă cheltuielile de returnare în acest caz, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de 14 zile lucrătoare. Dacă produsul returnat este deteriorat sau prezintă semne clare de utilizare și nu poate fi vândut ca și produs nou ne rezervăm dreptul de a refuza produsul conform clauzelor și condițiilor prevazute în OG nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță.
În cele din urmă, clientul/utilizatorul/ cumparatorul este responsabil pentru ambalarea articolul (returnat) astfel încât să nu existe nici un risc de deteriorare pe durata transportului.

11. Acceptare
Atunci când Bunurile sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în comandă se va face acceptarea. Cumpărătorul se obligă să reclame neconformități ale specificațiilor tehnice sau cantitative prin e-mail sau telephonic. Soluționarea eventualelor reclamații se va realiza în maxim 7 zile lucrătoare prin înlocuirea produselor sau restituirea sumei plătite de Cumpărător, doar dacă reclamațiile sunt intemeiate cu documente justificative.

12. Garanții
DHS Fitness garantează că produsele livrate sunt originale, sigilate, și sunt însoțite de factură fiscală și chitanță. Produsele beneficiază de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. În cazul produselor vândute și livrate de DHS Fitness, certificatele de garanție fie sunt emise direct de producător, în cazul în care acesta are o rețea de service națională, fie sunt emise de către DHS Fitness.
În cazul certificatelor de garanție emise de producători, produsul se reclamă defect telefonic sau via e-mail; instrucțiunile de returnare ale produsului defect, cu certificat de garanție vă vor fi furnizate de către reprezentatul DHS Fitness care va prelua apelul. Repararea produselor va fi direcționată către un centru autorizat de producător, care va prelua întreaga responsabilitate a rezolvării problemelor.

13. Transferul proprietății
În momentul efectuării plății din partea Cumpărătorului și livrarea (înțelegând prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului) în locația indicată în comandă Proprietatea asupra produselor este transferată.  Curierul nu este autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletului/coletelor înainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare și achitării contravalorii bunurilor.

14.Răspundere
Vânzătorul, ca rezultat al îndeplinirii a oricărei obligați conform comenzii nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi, și pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor după livrare și în special pentru pierderea produselor.
Vânzătorul va fi raspunzător în cazul în care sub-contractanții și/sau partenerii săi nu îndeplinesc oricare din obligațiile contractuale ce țin de executarea Comenzii. Produsele conțin taxa EEE și este semnalată în manual de asemenea compania este înregistrată în Registrul de punere pe piață a echimpamentelor electrice și electronice.
Uilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu. În nici un caz, DHS Fitness, afiliaţii săi, membrii reţelei sale, fiecare în parte sau împreună, nu vor putea fi făcuţi responsabili pentru daune directe sau indirecte şi în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultând din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Conţinutul site-ului este prezentat fără nici o garanţie, de nicio natură.
Informaţiile asupra produselor, serviciilor, modelelor, caracteristicilor şi preţurilor acestora corespund unei definiţii la momentul redactării lor sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ şi deci nu sunt şi nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală a produselor şi serviciilor oferite de DHS Fitness, de afiliaţii săi ori de membrii reţelei sale. Erori sau omisiuni pot interveni.
Accesul la produsele şi serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restricţii. Trebuie deci să vă asiguraţi că legea ţării de unde se stabileşte conectarea vă autorizează să accesaţi site-ul nostru

15. Forță majoră
Bilateral părțile nu vor fi făcute răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor contractuale, sau a celor prevăzute în Termeni și Condiții dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră.
Astfel, nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră sau de caz fortuit. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevăzut și nici împiedicat de cel care ar fi fost chemat să răspundă dacă evenimentul nu s-ar fi produs.
Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a Contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

16. Legea aplicabilă – jurisdicția
Contractul precum și acești Termeni și Condiții se supun legii române. Eventualele dispute sau litigii între părți se vor soluționa pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibil, litigiile vor fi soluționate de instanța judecătoreșcă competentă de la sediul DHS Fitness (judetul Hunedoara).

17. Diverse
Părțile din contract sunt considerați contractanți independenți și niciunei părți nu i se acordă dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligație pe seama sau în dauna celeilalte. Termenii și condițiile din acest contract au aplicabilitate doar în cazul comenzilor pe www.dhsfitness.ro Proprietarii își rezervă drepturile de a modifica termenii și condițiile de utilizare pe site.

CONTACT

DHS Fitness, precum și brandurile pe care le comercializeazăm aparțin
S.C. LINK FIT SPORT S.R.L.
CUI:   RO36795943
ORC:  J20/1206/2016
RO30 RZBR 0000 0600 1909 0229 - Raiffeisen Bank, Agentia Santuhalm
RO40 TREZ 3665 069X XX01 2878 - Trezoreria Deva

Ne găsești la adresa: 

Str. Sântuhalm nr. 35A, corp B,
Deva, România.
E-mail: office@dhsfitness.ro
Telefon: +40728285863


Pentru probleme de service, garanție și asistență după cumpărare:
E-mail: service@dhsfitness.ro
Telefon: +40728285914

Disponibilitate: de luni până vineri, între orele 08-16.

Despre noi
Suntem compania Link Fit Sport si facem parte din grupul DHS, brand prezent in Romania inca din anul 1999 si in Europa din anul 2003. Pentru ca dorim sa ne dedicam fiecarei grupe de clienti ai nostri, am decis sa ne impartim activitatea pe fiecare tip de articole in parte, astfel a luat nastere rebrenduirea diviziei de fitness DHS.
Prin noul brand DHS Fitness, nu prezentam doar un alt nume, ci si o alta imagine, o alta calitate, o alta viziune si un nou concept!
Voința este o deprindere!
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpul de mai jos:

Alege limba:
powered by teamshare
© Copyright 2019 DHS Fitness
designed by headstart.ro
NOU
Program Slabit Basic
Cod produs slabitbasic
stoc limitat
199,00 Lei
stoc limitat
NOU
Program Slabit Standard
Cod produs slabitstandard
stoc limitat
249,00 Lei
stoc limitat
NOU
Program Slabit VIP
Cod produs slabitvip
stoc limitat
499,00 Lei
stoc limitat
NOU
Aparat multifunctional 4 Posturi DHS 3003
Cod produs 328300360
stoc lipsa
2.898,99 Lei
stoc lipsa
Aparat multifunctional WB-LS (2016)
Cod produs WB-LS16
stoc limitat
6.825,00 Lei
stoc limitat
NOU
Cadru Optional Aparat Multifunctional ES3000 Hi-LO OPT
Cod produs ES 3000-OPT
stoc limitat
1.410,00 Lei
stoc limitat
-17%
NOU
Masa antrenament reversibila DHS1001
Cod produs 328100160
stoc suficient
"> Pret vechi 698,99 Lei (-17%)
580,16 Lei
Pret vechi 698,99 Lei (-17%)
stoc suficient
NOU
Aparat Presa Piept C001ES
Cod produs C001ES
stoc limitat
15.818,00 Lei
stoc limitat
NOU
Aparat Presa Piept IF 8101
Cod produs IF 8101
stoc limitat
6.480,00 Lei
stoc limitat
NOU
Aparat presa piept IT 9501
Cod produs IT 9501
stoc limitat
5.620,00 Lei
stoc limitat
Banda alergare 1,25CP DHS 1431/2018
Cod produs 328143160
stoc suficient
1.789,00 Lei
stoc suficient
Banda de alergare profesionala DHS 2550
Cod produs 328255060
stoc limitat
9.499,00 Lei
stoc limitat
NOU
Banda de alergat DHS 8451/2018
Cod produs 328845160
stoc suficient
2.449,00 Lei
stoc suficient
Banda de alergat DHS 9520
Cod produs 327952060
stoc limitat
4.534,99 Lei
stoc limitat
NOU
Hoverboard DHS 1000 Armor Hero
Cod produs 327100060
stoc suficient
1.299,00 Lei
stoc suficient
NOU
Hoverboard DHS 1004 Travel Star
Cod produs 327100460
stoc suficient
1.049,00 Lei
stoc suficient
NOU
Hoverboard DHS 1005 Travel Star
Cod produs 327100565
stoc limitat
1.049,00 Lei
stoc limitat
NOU
Trotineta freestyle DHS 109B Turcoaz
Cod produs 328010940
stoc lipsa
385,00 Lei
stoc lipsa
NOU
Glider PLUS
Cod produs 529KLUZAKPLUS5
stoc lipsa
9,00 Lei
stoc lipsa
NOU
Ochelari schi BLADE Albastru metalizat
Cod produs 529BTTMULTI3
stoc lipsa
42,99 Lei
stoc lipsa
NOU
Sanie plastic DELUXE
Cod produs 529BOBDDELX01
stoc limitat
98,00 Lei
stoc limitat
NOU
Schiuri copii BIG FOOT Albastru deschis
Cod produs 529KLUZSKI421
stoc limitat
48,00 Lei
stoc limitat
NOU
Trambulina 300x210 cm
Cod produs 529TRAMPOLINAHR
stoc limitat
2.110,00 Lei
stoc limitat
NOU
Trambulina 8"/244 cm
Cod produs 529TRAMPOLINA8
stoc limitat
1.292,99 Lei
stoc limitat
NOU
Trambulina BASIC 10"/305 cm
Cod produs 529TRAMPOLINA10B
stoc limitat
1.269,00 Lei
stoc limitat
NOU
Trambulina MINI 121x22.5cm
Cod produs 529TRAMPOLINA48
stoc limitat
277,00 Lei
stoc limitat
-19%
NOU
Bicicleta fitness cu suport de laptop DHS8508
Cod produs 328850860
stoc suficient
"> Pret vechi 934,99 Lei (-19%)
757,34 Lei
Pret vechi 934,99 Lei (-19%)
stoc suficient
NOU
Bicicleta fitness multifunctionala DHS 3802
Cod produs 327380260
stoc lipsa
725,00 Lei
stoc lipsa
Bicicleta fitness profesionala DHS 2919
Cod produs 327291960
stoc limitat
4.639,00 Lei
stoc limitat
NOU
Bicicleta Spin Bike DHS 2912
Cod produs 3262912
stoc limitat
1.174,99 Lei
stoc limitat
Aparat antrenament abdomen DHS 7150 model 2017
Cod produs 327715060
stoc suficient
698,99 Lei
stoc suficient
NOU
Banca abdomene dreapta DHS1010
Cod produs 328101080
stoc suficient
175,00 Lei
stoc suficient
NOU
Banca de abdomene multifunctionala DHS 6309
Cod produs 327630960
stoc lipsa
635,00 Lei
stoc lipsa
Banca reglabila Piept WB-MP
Cod produs WB-MP16
stoc limitat
2.900,00 Lei
stoc limitat
NOU
Adaptive Motion Trainer AMT885
Cod produs AMT885
stoc limitat
71.390,00 Lei
stoc limitat
NOU
Ministepper DHS 5001
Cod produs 328500160
stoc suficient
230,00 Lei
stoc suficient
NOU
Stepper cu Ghidon DHS 3030
Cod produs 328303060
stoc suficient
299,00 Lei
stoc suficient
NOU
Stepper Profesional DHS8742
Cod produs 328874260
stoc lipsa
2.999,00 Lei
stoc lipsa
Greutati maini/picioare 2x1.5 kg
Cod produs 5275816WC
stoc lipsa
66,00 Lei
stoc lipsa
Minge gimnastica 65 cm
Cod produs 5271766EG
stoc limitat
78,00 Lei
stoc limitat
Minge gimnastica pentru sarit 55 cm
Cod produs 5271762EG63
stoc limitat
72,99 Lei
stoc limitat
Minge GimnasticaPVC 75cm
Cod produs 5OL960057
stoc suficient
82,00 Lei
stoc suficient
NOU
Trening Givova Gold 0204
Cod produs 329TRG010204
stoc limitat
90,00 Lei
stoc limitat
NOU
Trening Givova Gold 0304
Cod produs 329TRG010304
stoc limitat
109,00 Lei
stoc limitat
NOU
Trening Givova Gold 0407
Cod produs 329TRG010407
stoc limitat
109,00 Lei
stoc limitat
NOU
Pantof sport Joma Surtido dama
Cod produs 529R.METALS-803
stoc limitat
240,00 Lei
stoc limitat
NOU
Pantofi Sport Adidas Rockadia Trail
Cod produs 529CM7212
stoc limitat
315,00 Lei
stoc limitat
NOU
Pantofi Sport Reebok TERRAIN CRAZE
Cod produs 529CM8827
stoc limitat
315,00 Lei
stoc limitat
Disc bara 20 kg
Cod produs 527POP620KG
stoc limitat
326,00 Lei
stoc limitat
Gantera 10 kg
Cod produs 527DBSN10
stoc limitat
144,00 Lei
stoc limitat
Gantera vinyl 2 kg
Cod produs 527VDB032
stoc limitat
36,00 Lei
stoc limitat
Set greutati burete 2x0.5 kg
Cod produs 5272709PR60
stoc limitat
58,00 Lei
stoc limitat
Husa paleta de tenis DONIC CLASSIC
Cod produs 527818504
stoc limitat
48,00 Lei
stoc limitat
Mingi tenis de masa DONIC 3*AVANTGARDE 40mm
Cod produs 527608334
stoc limitat
21,00 Lei
stoc limitat
Mingi tenis de masa DONIC JADE Alb
Cod produs 527618080
stoc lipsa
19,00 Lei
stoc lipsa
Set DONIC APPELGREN 300-2 Palete+3 Mingi
Cod produs 527788417
stoc limitat
76,01 Lei
stoc limitat
Bicicleta fitness multifunctionala DHS3802
Cod produs 327380260R
stoc limitat
399,00 Lei
stoc limitat
Bicicleta fitness pliabila DHS2301
Cod produs 327230160R
stoc limitat
329,00 Lei
stoc limitat
Hoverboard DHS1006 Albastru
Cod produs 327100630R
stoc lipsa
599,00 Lei
stoc lipsa
Ax volanta DHS3601E
Cod produs 1273601AX
stoc suficient
45,01 Lei
stoc suficient
Curea 320J
Cod produs 13820276
stoc suficient
40,00 Lei
stoc suficient
NOU
Curea transmisie 350J
Cod produs 12010393
stoc suficient
40,00 Lei
stoc suficient
NOU
Lubrifiant banda de alergare
Cod produs 12800SILIC
stoc limitat
15,01 Lei
stoc limitat
NOU
Spalier D1 12 bare 200cm
Cod produs 328D112200
stoc limitat
449,00 Lei
stoc limitat
NOU
Spalier D2 12 bare 200cm
Cod produs 328D212200
stoc limitat
449,00 Lei
stoc limitat
NOU
Spalier D5 14 bare 230cm
Cod produs 328D514230
stoc limitat
1.174,99 Lei
stoc limitat